Být Womanizer nebo jej své partnerce pořídit?

X

Být Womanizer nebo jej své partnerce pořídit?


Pokud rád a často zkoušíte svůj úspěch u žen, jste Womanizer, něco jako Charlie Sheen. Lovíte a sbíráte trofeje a zvyšujete si své skóre. 


Pokud toto není vaše cesta, tak to blahopřeji a vám mohu nabídnout nové poznání ženského těla, které si můžete dopřát s vaší partnerkou. Připravíme pro vás s mým partnerem zábavný večírek.


Pokud rád dáváte dárečky a svou partnerku si hýčkáte a rozmazlujete, představíme vám na partnerském večírku intimní hračky, které vám okoření společné touhy a sexuální přání. Mimo jiné i intimní hračku pro ženy, která vaší partnerce zajistí úžasný klitoriální orgasmus. Ten jí nejen s vaší pomocí zajistí  přístroj Womanizer. Milostné hrátky tak vzájemně posunete do úplně jiné dimenze.



Nově na trhu je již podobná intimní hračka i od jiného výrobce jako Satisfayer. Jejich porovnání naleznete v recenzi na Youtube proudu na vlně nové sexuality.

Jak tato erotická hračka funguje? Ženské tělo má jedinečný orgán, který slouží výhradně k rozkoši. Víte který? Je to klitoris. Právě Womanizer nebo Satisfayer jej umí stimulovat podtlakem v několika volitelných vibračních frekvencích. Když je žena vzrušená, její klitoris se zvětšuje, stejně jako se topořivá tělíska plní krví v penisu. Těsně před orgasmem se erekce ještě zvětšuje. Hned po orgasmu je klitoris velmi citlivý, stejně jako mužský penis. Co vás může překvapit je fakt, že je již za několik minut opět připraven na další stimulaci i pro další orgasmus.  


Womanizer nebo Satisfyer je připraven vaší sexuální bohyni plně uspokojit i do minuty nebo několika minut a to právě i několikrát za sebou. S počtem dalších orgasmů ženě narůstá i další chuť na milování. Je jako nekonečná továrna na orgasmy otevřená novým splněným fantaziím muže. Stačí je jen objevovat.


Nevěřila jsem, dokud jsem nezažila. Nyní tyto zkušenosti předávám i s ukázkou dalších erotických pomůcek a hraček pro partnery právě na partnerských i dámských zábavných večírcích.


Chcete vědět více? Objednejte si nás k sobě domů a zažijte večírek plný poznání se svojí partnerkou 😉

Andrea Sofie

💖 Věřím, že vám recenze i mé online přednášky a náměty pomohou na cestě k nové sexualitě 🥰 Pro svůj osobní rozvoj se nechte provézt ke svému Božství na mých stránkách www.omujboze.cz

Related post

X

No Comments Yet!

Leave A Comment...Your data will be safe!